Studentenpsycholoog Delft – Studieproblemen

Studentenpsycholoog Delft – Studieproblemen


Studentenpsycholoog Delft – Delft is een van de meest bekende studentensteden. Je studietijd is een van de mooiste tijden in je leven. Helaas is deze tijd niet altijd even zorgeloos als het lijkt. Naast de nieuwe contacten en de plezierige momenten moet er alsnog gestudeerd en gepresteerd worden.  Dat is niet altijd even makkkelijk. Als je tijdens je studie tegen problemen aan loopt, dan kan ik, Paula Koolmees, studentenpsycholoog en coach in Delft, je helpen.

Studieproblemen

Tijdens je studie loop je ongetwijfeld tegen problemen en studieobstakels aan. Belangrijk om te beseffen is dat deze studieproblemen je kunnen overkomen en dat je er iets aan kan doen. Ik ga je helpen je studievaardigheden te verbeteren.

Tentamenstres? Faalangst?

Er zijn momenten tijdens je studie dat je moet pieken. Momenten waarop je resultaat moet boeken. Een belangrijke presentatie, deadlines of tentamens. Het zijn periodes die veel stress met zich meebrengen. Sommige studenten bloeien op tijdens deze drukke dagen en andere kunnen er juist niet mee omgaan. Voor de laatste groep helpt een studiecoach je de stress te beheersen.

In het geval van angst, paniek of faalangst is het ook raadzaam om begeleiding te zoeken. Samen met een studentenpsycholoog werk je aan je faalangst en zorgen we ervoor dat je weer plezier krijgt in je studie.

Heb je de juiste studiekeuze gemaakt?

Het is mogelijk dat de tegenvallende studievoortgang ligt aan de studie zelf. Heb je wel de juiste keuze gemaakt? Is de studie wel geschikt voor je? Op zo’n moment kan het zijn dat je eigenlijk niet meer weet waar je moet beginnen om een goede oplossing te vinden. Samen met mij gaan we onderzoeken of de studie wel bij je past en zorgen we ervoor dat je weer tevreden bent over je studievoortgang.

Waarom een studentenpsycholoog?

Stel je veel werk uit? Ben je bang om te falen? Ben je motivatie verloren? Samen met een studie coach ga je op zoek naar de oorzaak van de studie problemen. Daarna zorg ik ervoor dat we de problemen op een effectieve manier oplossen. Motivatie is een belangrijke motor om je studie resultatien te verbeteren. Maar ik kan je ook weer op weg helpen om efficiënt en slim te studeren. 

Studentenpsycholoog Delft – Paula Koolmees

Als je het beste uit jezelf en uit je studie wilt halen, neem dan contact met me op. Begeleiding bij je studie kan je enorm helpen om je doelen te halen. Met een studentenpsycholoog leer je effectief werken en ga je de studiepunten die je nodig hebt binnenhalen.

Studeer je in Delft en omgeving en ben je op zoek naar positieve veranderingen in je studie? Dan sta ik als studentenpsycholoog in Delft je graag bij! Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

RoderickStudentenpsycholoog Delft – Studieproblemen