Loopbaan Coach Delft: Problemen op je werk?

Loopbaancoach Delft staat voor je klaar voor als je voldoening in je werk wilt vinden. Dat is voor iedereen ontzettend belangrijk. En soms kan je daar wel een beetje hulp bij gebruiken. Paula Koolmees, loopbaancoach in Delft, kan samen met jou werken. Samen blazen we de uitdagingen op je werk weer nieuw leven in.

Neem je je werk mee naar huis?

Werk is een belangrijk onderdeel van iemand leven. Je besteedt er het grootste gedeelte van je dagen en het is een middel om jezelf in je leven te kunnen voorzien. Werken zorgt voor sociale contacten en voor uitdagingen. Maar er kunnen ook periodes voorkomen dat het juist voor problemen zorgt.

Er zijn banen die intellectueel veel van je kunnen eisen. Je neemt dagelijks veel belangrijke beslissingen en moet ontzettend veel informatie verwerken. Het tegenovergestelde is een routine baan, waarbij je meer afhankelijk bent van je geduld.

Wanneer je onrustig wordt en verlang naar meer persoonlijke en professionele groei, dan is het raadzaam om eens met een loopbaancoach te spreken. Hij of zij kan je begeleiden en vertellen waar je vast loopt. Tegelijkertijd zul je ook weer werken aan nieuwe doelen en je vaardigheden verbeteren. Het is niet altijd even gemakkelijk om hier zelf uit te komen, maar samen met een coach werk je weer aan perspectief. En als je er op tijd bij bent, kan je een burnout en stress voorkomen.

Hoe haal je meer voldoening uit je werk?

Een veel gehoorde vraag is hoe je meer voldoening uit je werkt haalt. Dit is een ontdekkingsreis naar waar jouw beste kwaliteiten liggen. Welke kant wil je op? Heb je binnen je huidige organisatie voldoende ruimte om je te ontwikkelen? Waar ben je het beste in?

Een loopbancoach helpt je om het beste uit jezelf te halen. Wellicht is dit binnen je huidige werk, maar dat zou ook een andere baan kunnen betekenen. Tijdens het loopbaantraject krijg je een helder beeld van waar je naartoe wilt. Op die manier krijg je meer voldoening uit je werk.

Wat is een loopbaancoach?

Een loopbaancoach ondersteunt je op het moment dat je even niet meer lekker in je vel zit op je huidige werk. Er zijn namelijk problemen, die je niet zelf kan oplossen. Samen met een loopbaancoach ga je op zoek naar de oorzaak en de oplossing. Tijdens de sessies leer je je ambities formuleren en hoe je deze kan waarmaken. Een loopbaancoach stimuleert jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Loopbaancoach Delft

Als de werkdruk te hoog is of wanneer je conflicten op je werk hebt, of op zoek bent naar nieuwe doelen en amibities, neem dan contact op met loopbaancoach Delft. Een loopbaancoach vertelt je niet wat je moet doen of hoe je het moet doen. Een loopbaancoach helpt je inzicht te krijgen in waar je goed in bent en wat je kan verbeteren. Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Neem Contact op met Paula Koolmees, Psycholoog in Delft

Herken je wat hier staat en wil je meer weten? Heb je vragen of wil je gewoon aan de slag en een afspraak maken. Maak dan een afspraak via contact, je kan mij zowel telefonisch als per mail bereiken.

Telefoon0640059080 U mag altijd mijn voicemail inspreken, ik bel u terug. Graag uw naam en vraag.

Secretariaat: 015 2026020 Voor meer informatie en afspraken en overige zaken. Ook op maandag.

Mailinfo@psycholoogkoolmees.nl

Adres: Nassaulaan 23, 2628 GA Delft
Gezondheidscentrum Wippolder, eerste verdieping

I.v.m. het Coronavirus is ook online therapie mogelijk

Afspraak maken
X