Coaching Paula Koolmees – Life Coach Delft

Coaching Paula Koolmees – Life Coach Delft


Zit je vast in je werk of privé? Heb je moeite met vooruit komen in je leven? Iedereen kan wel eens het gevoel krijgen dat hij of zij iets moet veranderen, maar je weet niet precies wat. Bepaalde vragen kunnen je dan behoorlijk bezig houden. Wat zijn mijn ambities? Hoe ga ik deze waarmaken? Hoe zorg ik voor een positieve verandering in mijn leven? Een persoonlijke coach kan je hierbij helpen.

Persoonlijke Coaching

Coaching is een effectieve manier om mensen te helpen hun leven te veranderen. Coaching helpt je jouw individuele krachten te ontdekken. Het proces van coaching brengt nieuwe inzichten en perspectieven met zich mee. Een coach geeft je weer vertrouwen en leert je om oplossingen te zoeken. Samen werken we om jouw dromen en doelen te verwezenlijken.

Voor wie helpt coaching?

Iedereen kan wel eens behoefte hebben aan een coach, wat je uitdaging ook is. Wanneer je werk voor je uit schuift, problemen hebt met motivatie, te weinig assertief bent, moeite hebt met communiceren (van bijvoorbeeld je gevoelens), is persoonlijke coaching een effectieve manier om hier een oplossing  voor te vinden. De problemen kunnen namelijk voor stress en weinig zelf- vertrouwen zorgen en zo krijg je het gevoel dat je vast zit. Ik help deze gevoelens te begrijpen en ze te beheersen. Om weer vooruit te kunnen kan ik als coach je helpen. Denk aan:

  • Uitdaging op je werk
  • Balans werk-privé
  • Relaties
  • Stoppen met werken/Pensioen
  • Ontslag

Het kan ook wel eens voorkomen dat coaching niet de juiste aanpak is, vanwege de aard van je probleem. Als dat het geval is, zal ik je dat vertellen en gaan we op zoek naar ondersteuning of therapie die beter bij je aansluit.

Hoe werk ik?
Mijn benadering voor persoonlijke coaching is gebaseerd op de principes van persoonlijke ontwikkeling. Een coaching traject is afgestemd op jouw individuele situatie. Het doel is altijd om zelf je eigen oplossingen te laten vinden, zodat je weer vooruit kan in je leven.
Na 1 of 2 sessies zal je merken dat je meer inzicht en een beter begrip krijgt in je huidige situatie. Tijdens de coaching sessies zal je je eigen vaardigheden gaan (h)erkennen en wordt je gestimuleerd om belangrijke beslissingen te maken.

Tussen de sessies door breng je in praktijk wat je geleerd hebt. Zo word je je bewust van allerlei situaties en ga je hier met meer zelfvertrouwen mee om.

Hoeveel sessies heb ik nodig?
Dit hangt af van de aard van jouw specifieke situatie. Daarnaast ligt het ook aan hoe je zelf het proces van zelfontwikkeling het liefst zou willen benaderen. Het aantal sessies zijn dingen die we bespreken tijdens de eerste informele kennismaking.

Coaching is geen therapie
Persoonlijke coaching is anders dan therapie. Coaching heeft zijn eigen opzet en is ontwikkeld om mensen te helpen hun doelen, ambities en een voldoening te bereiken. Therapie daarentegen is een lang proces, waarin een cliënt werkt met een psycholoog om problematisch gedrag vast te stellen en op te lossen.
Een persoonlijke coach begeleidt je en helpt je positieve veranderingen in je leven te maken. We definiëren doelen en obstakels die overkomen moeten worden.

Coaching is meer doel en actie gericht om resultaten te behalen

  • Verduidelijken en bereiken van persoonlijke en professionele doelen
  • Zakelijke plannen maken
  • Werken om communicatievaardigheden te verbeteren
  • Een balans tussen werk en privé bereiken
  • Een nieuw bedrijf starten of een bestaand bedrijf laten groeien

Persoonlijke Coach Delft – Paula Koolmees

Woon je in Delft en omgeving en ben je op zoek naar positieve veranderingen? Dan sta ik als coach je graag bij! Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken
PaulabeheerderCoaching Paula Koolmees – Life Coach Delft