Cliënten vertellen

Paula is een fantastische psycholoog die mij heel veel heeft geholpen in de 2 jaar dat ik bij haar kwam. Ze luisterde altijd en ik heb nooit het idee gekregen dat ze mij veroordeelde over wat ik vertelde - wat vrij essentieel was, aangezien een van mijn problemen was dat ik mezelf overal voor veroordeelde. Ze heeft heel veel geduld met mij gehad, en legde altijd alles uit en tekende zelfs de theorieën voor mij uit als ik dat wilde/interessant vond. Het is fantastisch fijn om iemand te hebben die je helpt met je problemen die helemaal los staat van het dagelijks leven – bijvoorbeeld als Paula me vertelde dat ik niet zo gemeen hoefde te zijn tegen mezelf, geloofde ik haar ook (find you a psychologist who calls you on your bullshit!). Paula heeft een gemakkelijke, vriendelijke, en vooral vertrouwde manier van omgang en ik was zeker niet zo ver kunnen komen als ik ben zonder haar.
Paula heeft veel kwaliteiten als psycholoog zoals geduld en respect, ze geeft je een warm en veilig gevoel en is heel kundig en geordend in de behandeling. Maar daarnaast heeft ze mij vooral geholpen te realiseren dat ik zelf de persoon kan zijn om mijn problemen op te lossen. Hierdoor is het resultaat van de behandeling voor mij niet alleen voor nu, maar ook werkende op langere termijn.
Ondanks dat ik behoorlijk in de knoop zat met mijzelf, was voor mij de drempel erg hoog om hulp te zoeken. Ik vond het daarom zeer prettig dat Paula vrij snel tijd voor mij had, toen ik eenmaal besloten had om naar een psycholoog te stappen. Paula is een rustige en warme psycholoog en ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Meteen na het eerste gesprek voelde ik mij al opgelucht en meer ontspannen. Middels een aantal gesprekken heb ik helder gekregen wat voor mij belangrijk is om mij in het dagelijks leven weer goed en ontspannen te voelen. Met een aantal adviezen, tips en oefeningen kan ik nu weer zelf verder.
Ik ging op zoek naar een psycholoog via internet. Ik vond Paula, haar verhaal als haar foto op de site spraken mij eigenlijk gelijk aan. Het is natuurlijk altijd afwachten of het goede gevoel bij de eerste kennismaking wordt bevestigd. Ik voelde mij zodra ik haar hand had geschud bij Paula op mijn gemak. We hadden de klik die er naar mijn mening tussen een psychologe en cliënt moet zijn. De psycholoog geeft mij alle ruimte en vertrouwen om mijn verhaal te doen. Na het vertellen van mijn verhaal, geeft zij altijd duidelijke feedback en goede, bruikbare tips en oefeningen om te kunnen omgaan met mijn ervaringen en onzekerheden. Ze is ook flexibel in haar behandelingen. Ze past haar behandeling razendsnel aan als mijn situatie of gestel daarom vraagt. Haar benadering is heel laagdrempelig en toegankelijk. Ik zou Paula zeker al psychologe aanraden. Ik ben echt heel blij met Paula.
Ongeveer 5 maanden na mijn bevalling ben ik hulp gaan zoeken omdat mijn kraamtranen wel erg lang duurden. Ik dacht te vaak terug aan mijn bevalling, die erg vervelend verliep, en had veel angst en irritaties. Ik dacht hoe ik het anders had gewild, had veel schuldgevoelens en kon het echt niet loslaten. Paula stelde mij op mijn gemak en heeft mij geholpen door veel te praten en stap voor stap terug te blikken op mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ook hebben we naar mijn eigen gedrag gekeken en hoe je zelf invloed uit kunt oefenen of dingen in de hand kan houden. Ik ben echt tegen mijn gevoel in gegaan en Paula leerde mij dat ik bij mijn eigen gevoel mag blijven en niet alleen aan anderen hoef te denken. Ik mag er ook zijn. Los van de bevalling had ik ook een tic waar ik vanaf wilde en deze heb ik door registraties onder controle kunnen houden. Ook ben ik er achter gekomen waarom en wanneer ik dit doe en dat was voor mij ook een echte eyeopener. En toen was de tic weg. Ik ben superblij dat ik bij Paula terecht ben gekomen, in slechts vier behandelingen heeft zij mij hele andere inzichten gegeven en van mijn angsten en onzekerheden afgeholpen. Ik ben nu een blije moeder die weer kan genieten en een stuk relaxter is.
Paula is een rustige, meevoelende en doortastende psycholoog. Na mijn eerste telefonische contact, was er de week erop al een afspraak. En dat is erg fijn, want eigenlijk bel je pas als de nood al hoog is. Paula had al heel snel door, waar mijn 'knelpunten' zaten. En heeft in 8 gesprekken ervoor gezorgd, dat ik het weer zelf kon, maar wel met het veilige gevoel, dat ik àltijd mag bellen, als het tòch weer even niet goed gaat!
Ik heb mijn 'therapie' op een zeer prettige manier ervaren. Vanaf het eerste contact heb ik mij op mijn gemak gevoeld bij Paula, ze is een warm en toegankelijk persoon. Het voelde niet als therapie, maar als een fijn gesprek met kopje thee, waarin alle ruimte werd gegeven voor mijn verhaal en met aandacht werd geluisterd. Paula houdt een spiegel voor, dat kan eigenlijk ieder mens wel gebruiken. Ongeacht welk probleem of dilemma, groot of klein, zelfreflectie daar heeft iedereen baat bij. Daarom ga ik zo af en toe nog graag naar Paula, om even te resetten ? Een psycholoog/coach wordt helaas minder snel aanbevolen via mond tot mond reclame, daarom is deze recensie dubbel en dwars verdiend.
Paula, tijdens mijn sessies bij jou ben ik zeer goed behandeld en geholpen. Het is erg vervelend om je diepste of pijnlijkste gevoelens te delen met een vreemde. Gelukkig gaf Paula mij daarom het vertrouwen waarop ik mijn gevoelens voor kon openstellen.
Paula heeft me iedere keer geholpen door mijn gedachten te ordenen door van handige schema's die echt inzicht geven en die je zelf ook thuis kan doen. Het was fijn en veilig. Ze was professioneel en rustig. Ik vertrouwde haar al vanaf de eerste keer, omdat ze helemaal bereid was me te helpen. Ze luistert goed naar je en heeft de volledige aandacht voor je.
Paula heeft een lieve en attent uitstraling, dat maakt het gemakkelijker om over rotonderwerpen te praten. Ze luistert goed en vat het verhaal samen voor dat ze aan een bepaalde traject begint. Paula is ook erg gericht op herstel, dus geen eindeloze gesprekken maar doelen stellen en samenwerken om deze te bereiken. Ze blijft ook open om een andere richting te kiezen als het blijkt dat de resultaten niet voldoende of snel genoeg te merken zijn. Ze heeft altijd begrip, maar zet ook door. Al met al maakt Paula de sessies zo prettig mogelijk, maar op een professionele en op een doelgerichte manier. Ik ben heel dankbaar dat ik voor Paula heb gekozen om mij door een moeilijke tijd te helpen. Ik kan weer genieten. Ik kan weer verder. Dank je wel Paula.
Paula heeft een lieve en attent uitstraling, dat maakt het gemakkelijker om over rotonderwerpen te praten. Ze luistert goed en vat het verhaal samen voor dat ze aan een bepaalde traject begint. Paula is ook erg gericht op herstel, dus geen eindeloze gesprekken maar doelen stellen en samenwerken om deze te bereiken. Ze blijft ook open om een andere richting te kiezen als het blijkt dat de resultaten niet voldoende of snel genoeg te merken zijn. Ze heeft altijd begrip, maar zet ook door. Al met al maakt Paula de sessies zo prettig mogelijk, maar op een professionele en op een doelgerichte manier. Ik ben heel dankbaar dat ik voor Paula heb gekozen om mij door een moeilijke tijd te helpen. Ik kan weer genieten. Ik kan weer verder. Dank je wel Paula.
Ik ben bij deze psycholoog gekomen na worstelingen met mezelf in de laatste fase van mijn studie. Mijn eigen gedachten zaten me dwars en ik vond het lastig om daarmee om te gaan. Paula heeft me stapsgewijs meer inzicht gegeven in de verschillende manieren om naar gedachten, gevoelens en gedragingen te kijken. Deze fijne en tastbare methodes gaven mij wat ik zocht en hebben me erg geholpen met het beter begrijpen van mezelf. Paula maakte het nooit onnodig zwaar en heeft me doen inzien dat het helemaal oké is om het even niet te weten. Ik ben niet perfect. Ik voel me een stuk prettiger bij de veranderingen die eraan komen en weet nu wat ik kan en mag.

Anoniem

Toen ik een psycholoog zocht besloot ik om naar Paula Koolmees te gaan en kon vrijwel direct bij haar terecht. Dat vond ik erg fijn. Paula is een warme, veilige en zachte vrouw die echt goed kan luisteren. Ze luistert aandachtig, vraagt door en is altijd oprecht geïnteresseerd in het verhaal. Wat ik erg fijn vind, is dat er veel advies wordt gegeven. Door direct met de adviezen aan de gang te gaan, merk je dat je erg snel vooruitgang boekt. Kortom, ik ben blij dat ik bij Paula terecht ben gekomen en ben erg tevreden over haar.

I.v.m. het Coronavirus is ook online therapie mogelijk

X