Drs. Paula Koolmees, Psycholoog te Delft. Ruim 10 jaar ervaring

Mijn Verhaal

Nu zou ik moeten schrijven dat ik als kind al jong wist dat ik psycholoog wilde worden. Maar als kind wist ik niet wat ik wilde worden. Ik had geen idee. Ik was een dromer. Ik hield van verhalen en het leven. Ik was een laatbloeier en moest veel moeite doen om te leren door mijn dyscalculie. Ik werkte hard om te leren en me te ontwikkelen. Ik deed na de HAVO het VWO en koos toen voor psychologie.

Paula, tijdens mijn sessies bij jou ben ik zeer goed behandeld en geholpen. Het is erg vervelend om je diepste of pijnlijkste gevoelens te delen met een vreemde. Gelukkig gaf Paula mij daarom het vertrouwen waarop ik mijn gevoelens voor kon openstellen.

Door mijn studie psychologie, mijn liefde voor boeken, mijn ervaring met clienten en door voluit te leven, heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren psycholoog. Ik leer mensen naar hun eigen verhaal te kijken en te leren dat je dat verhaal op ieder moment kunt aanpassen, het enige wat je nodig hebt is jezelf.

Paula heb ik leren kennen als een warme en vriendelijke psycholoog. Ze is een warm mens en zorgt dat je je veilig voelt om je verhaal te doen. Ook is ze kundig en weet ze je te helpen om meer inzicht in je problemen te krijgen. Ik raad haar aan iedereen aan. - Karen

CV Psycholoog Paula Koolmees

Naam: Paula Koolmees Mitrovic

Geboortedatum: 12-04-1981

Opleiding: HAVO. VWO, Psychologie aan de Radboud Universiteit. Erna diverse opleidingen en cursussen.

Werkervaring: Ruim 10 jaar werkervaring als psycholoog

Doelgroep: Volwassenen en stellen.

Eigenschappen: Resultaatgericht, Professioneel, Rustig, Open, Vriendelijk en Warm.

Ik ben professioneel behandeld en de sessies met haar waren zeer helpend. Paula heeft me goed geholpen en ik ben dankbaar dat ik door haar behandeld ben!

I.v.m. het Coronavirus is ook online therapie mogelijk

X