Psycholoog te Delft

CV Psycholoog Paula Koolmees

 • Naam: Paula Koolmees Mitrovic
 • Geboortedatum: 12-04-1981
 • Opleiding: HAVO. VWO, Psychologie aan de Universiteit. Erna diverse opleidingen en cursussen.
 • Werkervaring: Ruim 10 jaar werkervaring als psycholoog
 • Doelgroep: Volwassen, kinderen. Ook stellen en gezinnen.
 • Eigenschappen: Resultaatgericht, Professioneel, Rustig, Open, Vriendelijk en Warm,

Mijn Verhaal

Psychologie & leven

Nu zou ik moeten schrijven dat ik als kind al jong wist dat ik psycholoog wilde worden. Maar als kind wist ik niet wat ik wilde worden. Ik had geen idee. Ik was een dromer. Ik hield van verhalen en het leven. Ik was een laatbloeier en moest veel moeite doen om te leren door mijn dyscalculie. Ik werkte hard om te leren en me te ontwikkelen. Ik deed na de HAVO het VWO en koos toen voor psychologie.

Door mijn studie psychologie, mijn liefde voor boeken, mijn ervaring met clienten en door voluit te leven, heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren psycholoog. Ik leer mensen naar hun eigen verhaal te kijken en te leren dat je dat verhaal op ieder moment kunt aanpassen, het enige wat je nodig hebt is jezelf.

Oprechte interesse & ontwikkeling

Wat is het verhaal van iemand? Hoe werk je, hoe ben je zo geworden? Waarom vertoon je bepaald gedrag? Wat doe je en hoezo? In het contact met cliënten geven ze aan dat ik echt interesse heb. Ik ben nieuwsgierig en wil weten wat jou verhaal is. Ik stel je vragen en samen gaan we op zoek naar manieren om te zorgen dat het beter gaat met jou. Jij bent voor mij belangrijk en dat merk je. Ik ben me altijd aan het ontwikkelen en aan het leren. Via boeken, opleiding en collega’s. Je zult merken dat ik professioneel en deskundig ben.

Veelgevraagd & ruime ervaring

Doordat mijn aanpak en praktijk bekend is en een goede naam heeft en sinds 2012 bestaat en is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen weten steeds meer mensen mij en mijn praktijk te vinden. Ik ben veel gevraagd door collegas en cliënten. Ik help je van A tot Z. No nonsence en met veel humor. En flink wat liefde en passie.

Over mij
Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik woon in Delft en ik houd van lezen, koken en eten, tuinieren en netflix. Ik houd van genieten, luieren, lachen en natuurlijk mijn gezin.

 • Paula heb ik leren kennen als een warme en vriendelijke psycholoog. Ze is een warm mens en zorgt dat je je veilig voelt om je verhaal te doen. Ook is ze kundig en weet ze je te helpen om meer inzicht in je problemen te krijgen. Ik raad haar aan iedereen aan.

  Karen
 • Ik ben professioneel behandeld en de sessies met haar waren zeer helpend. Paula heeft me goed geholpen en ik ben dankbaar dat ik door haar behandeld ben!

  Ryan
 • Paula, tijdens mijn sessies bij jou ben ik zeer goed behandeld en geholpen. Het is erg vervelend om je diepste of pijnlijkste gevoelens te delen met een vreemde. Gelukkig gaf Paula mij daarom het vertrouwen waarop ik mijn gevoelens voor kon openstellen.

  Sander
 • Paula heeft me iedere keer geholpen door mijn gedachten te ordenen door van handige schema's die echt inzicht geven en die je zelf ook thuis kan doen. Het was fijn en veilig. Ze was professioneel en rustig. Ik vertrouwde haar al vanaf de eerste keer, omdat ze helemaal bereid was me te helpen. Ze luistert goed naar je en heeft de volledige aandacht voor je.

  Rosanne

Aan de slag

Na mijn studie werkte ik op verschillende plekken in de psychologische zorg – van maatschappelijk werker, onderzoeker tot psycholoog. Totdat ik de stoute schoenen aantrok en mijn eigen praktijk opende.

Ik voel me heel fijn in mijn praktijk. Ik werk alleen, maar kan mijn eigen gang gaan. In mijn praktijk kan ik mensen leren kennen, ze kunnen hun verhaal doen en we kunnen werken naar verandering. Zonder moeilijk of zweverig gedoe. En wat is jouw verhaal? Wat is jouw droom? Of heb je geen idee en wil je daar wel eens achter komen?

Meer lezen

Als ik niet aan het werk ben, lees ik veel. Dat zal je niet verbazen. Ik ben getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Die ik veel voor lees, want lezen is zo veilig voor kinderen. Daarnaast ben ik gek op dansen, sociale media, spellen, muziek, films en Netflix. Daarnaast houd ik van koken en eten. En gewoon lekker op de bank met mijn gezin en mijn katten. En ooit ja ooit, schrijf ik misschien wel eens een boek.

En wat is jouw verhaal, kom gewoon eens langs.

adminPsycholoog