Blog

Rosa Stravers

Paula Koolmees is een psycholoog die tot de kern van je probleem wil komen en echt begaan is met je. Haar professionele en vriendelijke uitstraling maakt dat je je snel veilig en op je gemak voelt. Ze luistert goed naar wat je vertelt en gaat op zoek naar manieren die jou kunnen helpen om je beter te voelen. Ze blijft zichzelf verder ontwikkelen om haar cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Bij Paula heb ik meer vooruitgang geboekt dan ik voor mogelijk had gehouden en ik kan haar iedereen aanraden!

RoderickRosa Stravers
lees meer

Mieke Visdek

Geen thee drink psycholoog. Komt graag samen tot zaken die er toe doen voor de klant en wil echt helpen/ begeleiden. Geeft praktische handvaten en tips mee die goed en makkelijk uit te proberen zijn. Lekker praktische.

RoderickMieke Visdek
lees meer

Ineke Koops

Paula Koolmees is iemand die goed luistert naar wat de ander nodig heeft, zich zelf ook steeds lerend opstelt en zich blijft ontwikkelen in haar vakgebied om haar cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

RoderickIneke Koops
lees meer

Anoniem

Ik heb mijn ‘therapie’ op een zeer prettige manier ervaren. Vanaf het eerste contact heb ik mij op mijn gemak gevoeld bij Paula, ze is een warm en toegankelijk persoon. Het voelde niet als therapie, maar als een fijn gesprek met kopje thee, waarin alle ruimte werd gegeven voor mijn verhaal en met aandacht werd geluisterd. Paula houdt een spiegel voor, dat kan eigenlijk ieder mens wel gebruiken. Ongeacht welk probleem of dilemma, groot of klein, zelfreflectie daar heeft iedereen baat bij. Daarom ga ik zo af en toe nog graag naar Paula, om even te resetten 😉

Een psycholoog/coach wordt helaas minder snel aanbevolen via mond tot mond reclame, daarom is deze recensie dubbel en dwars verdiend.

PaulabeheerderAnoniem
lees meer

Inge

Paula is een rustige, meevoelende en doortastende psycholoog. Na mijn eerste telefonische contact, was er de week erop al een afspraak. En dat is erg fijn, want eigenlijk bel je pas als de nood al hoog is. Paula had al heel snel door, waar mijn ‘knelpunten’  zaten. En heeft in 8 gesprekken ervoor gezorgd, dat ik het weer zelf kon, maar wel met het veilige gevoel, dat ik àltijd mag bellen, als het tòch weer even niet goed gaat!

PaulabeheerderInge
lees meer

Venna

Toen ik een psycholoog zocht besloot ik om naar Paula Koolmees te gaan en kon vrijwel direct bij haar terecht. Dat vond ik erg fijn.  Paula is een warme, veilige en zachte vrouw die echt goed kan luisteren. Ze luistert aandachtig, vraagt door en is altijd oprecht geïnteresseerd in het verhaal. Wat ik erg fijn vind, is dat er veel advies wordt gegeven. Door direct met de adviezen aan de gang te gaan, merk je dat je erg snel vooruitgang boekt. Kortom, ik ben blij dat ik bij Paula terecht ben gekomen en ben erg tevreden over haar.

PaulabeheerderVenna
lees meer

Anoniem

Ik ben bij deze psycholoog gekomen na worstelingen met mezelf in de laatste fase van mijn studie. Mijn eigen gedachten zaten me dwars en ik vond het lastig om daarmee om te gaan. Paula heeft me stapsgewijs meer inzicht gegeven in de verschillende manieren om naar gedachten, gevoelens en gedragingen te kijken. Deze fijne en tastbare methodes gaven mij wat ik zocht en hebben me erg geholpen met het beter begrijpen van mezelf. Paula maakte het nooit onnodig zwaar en heeft me doen inzien dat het helemaal oké is om het even niet te weten. Ik ben niet perfect. Ik voel me een stuk prettiger bij de veranderingen die eraan komen en weet nu wat ik kan en mag.

PaulabeheerderAnoniem
lees meer

Phil

Paula heeft een lieve en attent uitstraling, dat maakt het gemakkelijker om over rotonderwerpen te praten. Ze luistert goed en vat het verhaal samen voor dat ze aan een bepaalde traject begint. Paula is ook erg gericht op herstel, dus geen eindeloze gesprekken maar doelen stellen en samenwerken om deze te bereiken. Ze blijft ook open om een andere richting te kiezen als het blijkt dat de resultaten niet voldoende of snel genoeg te merken zijn. Ze heeft altijd begrip, maar zet ook door. Al met al maakt Paula de sessies zo prettig mogelijk, maar op een professionele en op een doelgerichte manier. Ik ben heel dankbaar dat ik voor Paula heb gekozen om mij door een moeilijke tijd te helpen. Ik kan weer genieten. Ik kan weer verder. Dank je wel Paula.

PaulabeheerderPhil
lees meer

Myla

Ongeveer 5 maanden na mijn bevalling ben ik hulp gaan zoeken omdat mijn kraamtranen wel erg lang duurden. Ik dacht te vaak terug aan mijn bevalling, die erg vervelend verliep, en had veel angst en irritaties. Ik dacht hoe ik het anders had gewild, had veel schuldgevoelens en kon het echt niet loslaten. Paula stelde mij op mijn gemak en heeft mij geholpen door veel te praten en stap voor stap terug te blikken op mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ook hebben we naar mijn eigen gedrag gekeken en hoe je zelf invloed uit kunt oefenen of dingen in de hand kan houden. Ik ben echt tegen mijn gevoel in gegaan en Paula leerde mij dat ik bij mijn eigen gevoel mag blijven en niet alleen aan anderen hoef te denken. Ik mag er ook zijn. Los van de bevalling had ik ook een tic waar ik vanaf wilde en deze heb ik door registraties onder controle kunnen houden. Ook ben ik er achter gekomen waarom en wanneer ik dit doe en dat was voor mij ook een echte eyeopener. En toen was de tic weg. Ik ben superblij dat ik bij Paula terecht ben gekomen, in slechts vier behandelingen heeft zij mij hele andere inzichten gegeven en van mijn angsten en onzekerheden afgeholpen. Ik ben nu een blije moeder die weer kan genieten en een stuk relaxter is.

PaulabeheerderMyla
lees meer

Rosanne

Paula heeft me iedere keer geholpen door mijn gedachten te ordenen door van handige schema’s die echt inzicht geven en die je zelf ook thuis kan doen. Het was fijn en veilig. Ze was professioneel en rustig. Ik vertrouwde haar al vanaf de eerste keer, omdat ze helemaal bereid was me te helpen. Ze luistert goed naar je en heeft de volledige aandacht voor je.

PaulabeheerderRosanne
lees meer