Stel je vraag. Ik help je graag.

 • Paula heb ik leren kennen als een warme en vriendelijke psycholoog. Ze is een warm mens en zorgt dat je je veilig voelt om je verhaal te doen. Ook is ze kundig en weet ze je te helpen om meer inzicht in je problemen te krijgen. Ik raad haar aan iedereen aan.

  Karen
 • Ik ben professioneel behandeld en de sessies met haar waren zeer helpend. Paula heeft me goed geholpen en ik ben dankbaar dat ik door haar behandeld ben!

  Ryan
 • Paula, tijdens mijn sessies bij jou ben ik zeer goed behandeld en geholpen. Het is erg vervelend om je diepste of pijnlijkste gevoelens te delen met een vreemde. Gelukkig gaf Paula mij daarom het vertrouwen waarop ik mijn gevoelens voor kon openstellen.

  Sander
 • Paula heeft me iedere keer geholpen door mijn gedachten te ordenen door van handige schema's die echt inzicht geven en die je zelf ook thuis kan doen. Het was fijn en veilig. Ze was professioneel en rustig. Ik vertrouwde haar al vanaf de eerste keer, omdat ze helemaal bereid was me te helpen. Ze luistert goed naar je en heeft de volledige aandacht voor je.

  Rosanne

Praktijkgegevens


Telefoon: 0640059080 U mag altijd mijn voicemail inspreken, ik bel u terug. Graag uw naam en vraag.

Secretariaat: 015 2026020 Voor meer informatie en afspraken en overige zaken. Ook op maandag.

Mail: info@psycholoogkoolmees.nl

Adres: Nassaulaan 23, 2628 GA Delft
Gezondheidscentrum Wippolder, eerste verdieping

Openingstijden


Secretariaat: Maandag tot en met vrijdag 8.30-17.30u
Psycholoog: Dinsdag tot en met vrijdag 9-17u

Stel je vraag via:
info@psycholoogkoolmees.nl of
06 400 59 080
015 20206020

Contact

adminContact